Categorieën
Algemeen

Landal Terschelling in de prijzen

De locaties van Landal GreenParks op Terschelling zijn in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards.

Zoover is een reiswebsite waar mensen recensies en cijfers kunnen geven over vakantieparken, pretparken, vakantiehuizen, campings, hotels en dergelijke. Sinds 2009 deelt de organisatie elk jaar de Zoover Awards uit, inmiddels een toonaangevende publieksprijs voor de reisbranche in Nederland.

Landal GreenParks werd vorige week al gekozen als Populairste Aanbieder en Beste Aanbieder, maar is nu ook nog eens met 59 parken in de prijzen gevallen, waarvan 39 in Nederland.

Ook de drie locaties van Landal op Terschelling zijn in de prijzen gevallen. Landal West-Terschelling ontving een gouden award en staat landelijk gezien op de 11de plaats wat vakantieparken betreft.

De locatie van Landal nabij Midsland, bungalowpark Schuttersbos, mocht een zilveren award ontvangen. Landal Résidence in Midsland-Noord scoorde een bronzen award.

“Hier worden we erg blij van. De twee vorige week ontvangen Zoover Awards vormden al een geweldige beloning voor onze gastvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en onze goede prijs/kwaliteitverhouding, maar dit slaat alles!” aldus Erik van Essen, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

“Iedereen binnen ons bedrijf zet zich in voor een onvergetelijke vakantie-ervaring van onze gasten. We zijn bijzonder trots op deze waardering van onze gasten, die een enorme stimulans is voor iedereen bij Landal om iedere dag opnieuw de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.”

De komst van Landal naar Terschelling kon destijds wel op flinke kritiek rekenen. Volgens veel mensen heeft de landelijke keten te weinig binding met het eiland.

-- Advertentie --