Excuses, stand van zaken

Het is ondertussen al weer een maand geleden dat de vernieuwde website de lucht in ging.

De reacties zijn allemaal erg positief, en dat is natuurlijk om trots op te zijn. In de afgelopen maand zijn er nog een aantal kleine dingen aangepast, die niet helemaal prettig werkten, of zelfs helemaal niet. Mochten er nog andere ongeregeldheden op de website zijn: meld het dan.

Maar het zal iedereen wel opgevallen zijn: waar is nou al die andere informatie gebleven! Precies, bij de lancering van de nieuwe site werd vermeld dat het niet voor de deadline gelukt was alle vernieuwde informatie klaar te hebben, maar toch is toen besloten de website wel online te zetten. Ook werd er gemeld dat de vernieuwde informatie in de daarop volgende week klaar zou zijn…..

Er is echter door grote drukte met andere zaken in de afgelopen maand bijna niets met de site gebeurd. Dit is natuurlijk erg beschamend, en was ook zeker niet de bedoeling. Oprechte excuses ook daarvoor. Maar het goede nieuws is: aankomende week is het herfstvakantie. In deze week gaat er hard gewerkt worden, en aan het einde van de week moet zeker alle informatie die voor september op de oude site te vinden was, en waarschijnlijk ook nog andere, volledig nieuwe, op de website te vinden zijn! Beloofd…

Redactie Skylgenet
-- Advertentie --