Gasten Opium op Oerol bekendgemaakt

Ook dit jaar wordt er op de televisie en op internet weer aandacht besteed aan het Oerol festival op Terschelling.

Net als de afgelopen jaren komt ook de AVRO dit jaar weer dagelijks vanaf het eiland met Opium op Oerol, gepresenteerd door Cornald Maas. De omroep maakte gisteren de hoofdgasten voor het programma bekend. De line-up voor de live-uitzendingen ziet er als volgt uit:

Maandag 18-6: hoofdgast Derek de Lint / muziekgast Blaudzun
Dinsdag 19-6: hoofdgast Jeroen Pauw / muziekgast The Deaf van Di-rect gitarist Spike
Woensdag 20-6: hoofdgast Hadewych Minis / muziekgast Roosbeef
Donderdag 21-6: hoofdgast Margriet Brandsma / muziekgast Orgel Vreten
Vrijdag 22-6: hoofdgast Joris Linssen / muziekgast De Avonduren

De AVRO zal naast de dagelijkse tv-uitzending Oerol ook via de website volgen. Vanwege de sportzomer op Radio 1 is de radio dit jaar niet aanwezig op het festival, laat de omroep weten.

App

De Leeuwarder Courant liet vandaag weten met een speciale app te komen voor Oerol, LC Review. Met de app kan iedereen volgens de krant razendsnel een recensie publiceren over de verschillende theatervoorstellingen tijdens het festival. De app is te downloaden voor Android en iOS.

Skylgenet

Skylgenet.nl heeft naast de ‘Oerol op Twitter’ pagina geen speciale zaken in de planning rond Oerol. Uiteraard wordt het belangrijke nieuws gemeld en is het zeer waarschijnlijk dat er op het Twitteraccount mooie foto’s voorbij komen.

Wel biedt de site een ieder die dat graag zou willen de kans om een column/recensie/mooie belevenis van het festival te delen hier. Neem daarvoor gerust contact op.

Onderwerpen
 ,
-- Advertentie --