Vernielers aangehouden

WEST TERSCHELLING – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee 17-jarige inwoners van Harlingen aangehouden op verdenking van vandalisme.

Getuigen zagen de twee mannen op de Dellewal tegen een aantal prullenbakken schoppen. Ook een gestalde fiets moest het ontgelden. Direct werd via 1-1-2 de politie gewaarschuwd. De getuigen gaven een goed signalement en looprichting van de twee jongens door.

Na een zoekactie werden de twee gevonden in de bosjes bij een camping. Het duo werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar kregen ze alle twee een bekeuring van 220 euro voor baldadigheid. Tevens moeten ze de schade aan de fiets vergoeden.

Daarnaast kreeg één van de 17-jarigen ook nog een proces-verbaal voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Beide jongens mochten later die nacht het politiebureau op West weer verlaten.

Onderwerpen
 ,
-- Advertentie --