Terschelling Magazine

“Terschelling: eiland voor rustzoekers, cultuursnuivers, natuurliefhebbers, buitenspelers. Liefhebbers van vrijheid. Van ‘het eilandgevoel’. Ze komen elkaar tegen in het Terschelling Magazine. Al ruim twintig jaar een naam en in een geheel vernieuwde stijl. Boeiende verhalen over een schitterend eiland en vooral: over wat dat eiland met mensen doet! Een magazine dat vertelt, verleidt, verovert”.Terschelling Magazine jaargang 2018 editie 3

Skylgenet.nl werkt als online-partner samen met Terschelling Magazine. Het Magazine is er voor de achtergrond en verdieping, Skylgenet is er voor het laatste nieuws, informatie over Terschelling en livegegevens. Twee werelden die elkaar goed aanvullen.

Terschelling Magazine wordt één keer per seizoen en daarmee viermaal per jaar uitgebracht door Ying Media uit Sneek.

Lid worden?

Een los nummer van Terschelling Magazine is te koop op het eiland en kost €5,50. Voor een jaarabonnement op het blad betaal je echter maar €21,50 per jaar, voor eilanders is dit zelfs €17,50 per jaar. Ook geïnteresseerd? Word nu lid:

  Persoonlijke gegevens:

  Velden voorzien van een * zijn verplicht.

  Naam: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  E-mail: *

  Telefoonnummer: *

  Voor een jaarabonnement van 4 nummers betaal ik: *

  IBAN-bankrekeningnummer: * (moeite met IBAN? Bepaal je nummer hier)

  Het abonnement loopt tot wederopzegging, tenzij Ying Meda BV, uitgever van Terschelling Magazine, zes weken voor afloop van de abonnementsperiode een schriftelijke opzegging heeft ontvangen.

  -- Advertentie --