Webcams op Terschelling

Op afstand genieten van het prachtige Terschelling? Op deze pagina vind je livebeelden van de verschillende webcams op het eiland. Een deel van deze camera’s zijn van Skylgenet.nl zelf, een ander deel wordt aangeboden door andere bedrijven op het eiland.

Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe locatie voor een webcam, of woon je op een prachtplekje met een uitzicht dat je graag zou delen op deze wijze? Neem dan contact op, Skylgenet.nl is altijd op zoek naar een mooie uitbreiding.

Livestreams

Een aantal webcams op Terschelling zijn bij Skylgenet.nl in eigen beheer en bieden livebeelden aan in de vorm van een stream. Je vindt deze livestreams hieronder. Om de beelden van deze camera’s te bekijken klik je op de ‘play’-knop van onderstaande spelers.


Webcam: Dellewalbaai
Beeld: Typisch Terschellinger vergezicht over de Dellewalbaai en de Plaat richting de haven van West-Terschelling.
Locatie: Stayokay – West-Terschelling

De livestream wordt geladen…


Webcam: Strand Midsland aan Zee, noord
Beeld: Het strand van Midsland aan Zee, met zicht op de branding. Deze webcam geeft een mooi beeld van het brede Terschellinger strand en de golfslag in de Noordzee.
Locatie: Strandpaviljoen De Branding – Midsland aan Zee.

De livestream wordt geladen…


Webcam: Strand Midsland aan Zee, oost
Beeld: Het gezellige terras van het strandpaviljoen en het achterliggende strand. Deze webcam geeft door de wapperende vlaggen en de prachtige Terschellinger luchten een mooi beeld van het huidige weersituatie op het strand.
Locatie: Strandpaviljoen De Branding – Midsland aan Zee.

De livestream wordt geladen…

Zo te zien bezoek je deze pagina op een telefoon of tablet. De webcams kunnen helaas niet binnen de website streamen naar deze apparaten. Maar dat houdt niet in dat je ze niet kunt bekijken. Klik op de volgende links om de betreffende streams te openen op je telefoon of tablet:

 • Webcam Dellewalbaai . Webcam bij StayOkay West-Terschelling, geeft zicht op typisch Terschellinger vergezicht over de Dellewalbaai en de Plaat richting de haven van West-Terschelling.
 • Webcam strand Midsland aan Zee, noord. Camera op het strand van Midsland aan Zee, met zicht op de branding. Deze webcam geeft een mooi beeld van het brede Terschellinger strand en de golfslag in de Noordzee.
 • Webcam strand Midsland aan Zee, oost. Webcam met zicht op het gezellige terras van het strandpaviljoen en het achterliggende strand. Deze webcam geeft door de wapperende vlaggen en de prachtige Terschellinger luchten een mooi beeld van het huidige weersituatie op het strand.
Overige webcams

Naast de livestreams zijn er op Terschelling ook nog een aantal webcams van andere aanbieders. Deze camera’s hebben niet allemaal een livestream maar tonen vaak een foto die gemiddeld om de minuut ververst wordt. Indien je Javascript hebt ingeschakeld verversen deze beelden vanzelf.

 • Restaurant de Heksenketel. Deze camera geeft uitzicht op de reddingbootsteiger in de haven van West-Terschelling;
 • Tijs Knop. Deze staat gericht op de veerterminal en het havenplein. Bekijk live de aankomst van de veerboten;
 • Webcam-Harlingen. Deze camera staat gericht op de veerkade en het havenplein;
 • VVV Terschelling, gericht op de haven met daarachter De Plaat;
 • Webcam in de toren van zeevaartschool MIWB. Een prachtig uitzicht over de gehele haven van West-Terschelling en de Brandaris;
 • Een tweede camera van het MIWB, gericht op de jachthaven Dellewal;
 • Hotel NAP te West-Terschelling, gericht op het plein voor de Brandaris;
 • Webcam-Harlingen. Deze camera staat gericht op de Brandaris.


Webcam restaurant de Heksenketel
© Restaurant de Heksenketel© Tijs Knop

De livestream wordt geladen…


© Webcam-Harlingen.nl


Webcam VVV Terschelling
© VVV Terschelling


Webcam MIWB
© Maritiem Instituut Willem Barentsz


Webcam MIWB, jachthaven
© Maritiem Instituut Willem Barentsz


Webcam Hotel NAP, Brandarisplein
© Hotel NAP

De livestream wordt geladen...


© Webcam-Harlingen.nl