Categorieën
Algemeen

Nieuwe webcams op Terschelling!

Met gepaste trots presenteert Skylgenet.nl vandaag een geheel vernieuwde webcampagina mét twee nieuwe webcams.

Deze twee nieuwe webcams zijn gerealiseerd bij strandpaviljoen De Branding in Midsland aan Zee, waarvoor erg veel dank. In tegenstelling tot de webcams die al op de pagina aanwezig waren, zijn dit livestreams. Je klikt op play en kunt meegenieten van livebeelden vanaf het Terschellinger strand. Zowel op je PC als op je telefoon of tablet.

Eén van de nieuwe webcams is gericht over het strand met uitzicht op de Noordzee. Deze geeft een prachtig beeld van het brede strand van Terschelling, één van de breedste van Europa. Ook kun je hierop goed de golven van de branding zien.

De tweede webcam is gericht op het oosten en laat een deel van het terras van strandpaviljoen De Branding zien. Op de achtergrond het brede strand en de voet van de duinenrij. Door de wapperende vlaggen in beeld geeft deze webcam een perfect beeld van de windrichting en sterkte op het strand. Wat wil je nog meer? Genieten van de prachtige Terschellinger luchten? Ook dat kan, want deze webcam toont een groot deel van deze vaak mooie lucht.

Beide webcams hebben een heel eigen beeld en bieden samen een prachtig overzicht van het Terschellinger strand. Bekijk ze snel op ‘Webcams op Terschelling‘-pagina. Niet allemaal tegelijk, de camera’s moeten nog even wennen.

Het begin

Deze twee nieuwe webcams zijn een prachtig begin, maar het liefst laten we het hier niet bij natuurlijk. Daarom direct een oproep voor alle bezoekers: ken of heb jij een mooie locatie waarvan je denkt hier móeten de mensen thuis ook van kunnen genieten? Neem dan contact op of laat een reactie achter en wie weet kan er binnenkort ook zo’n mooie camera hangen.

-- Advertentie --