Arie Visser

Nieuwe webcam op Terschelling

Skylgenet.nl presenteert vandaag een nieuwe live HD-webcam op Terschelling. In samenwerking met Restaurant de Heksenketel is de bestaande webcam, gericht op de reddingbootsteiger, vervangen door een nieuw exemplaar.

De webcam van Restaurant de Heksenketel was al jarenlang een begrip op de webcampagina, met het uitzicht op de ‘reddingbootsteiger’ en het Wad erachter. In samenwerking met Restaurant de Heksenketel is de webcam vervangen door een nieuw exemplaar, zoals Skylgenet.nl er al meer heeft op de pagina.

De camera toont nog steeds het karakteristieke uitzicht op de reddingbootsteiger, maar nu nog scherper dan eerst. De webcam toont het uitzicht vanuit appartement Havenzicht op West-Terschelling.

De nieuwe webcam toont de aankomende en vertrekkende veerboten, zowel de snelboot als de ‘langzame’ boot en alle aankomende en vertrekkende schepen aan de steiger. Denk daarbij aan de reddingboot van de KNRM, maar ook de zeehondentochten van de Riepel en alle schepen van Rederij Noordgat. Kortom: een leuke aanwinst met een levendig beeld.

Check de nieuwe webcam nu op de webcampagina!

Een laatste groet van de oude webcam:

Webcam Heksenketel
Onderwerpen
 
-- Advertentie --