Categorieën
Algemeen

Inschrijving Fjoertoer 2015 vannacht van start

De inschrijving voor alweer de achtste editie van de Fjoertoer wandeltocht op Terschelling gaat vannacht van start.

Om 00:00 uur, op de grens van donderdag 11 op vrijdag 12 december, wordt de inschrijving voor de komende editie van de tocht geopend. De achtste editie wordt gelopen op zaterdag 28 maart 2015.

Vorig jaar werd er een nieuwe manier van inschrijven geïntroduceerd, nadat in 2012 alle 3200 kaarten binnen een kwartier uitverkocht waren. Ook werd het deelnemerslimiet vorig jaar verhoogd naar 4000. Dat had effect, want de tocht was aanzienlijk minder snel uitverkocht.

De Fjoertoer is een unieke en bijzondere tocht die in de avond plaatsvind. De wandelaars wandelen over het strand, door de duinen en bossen en komen onderweg ware kunstwerken van vuur en licht tegen. Dit maakt het lopen van de Fjoertoer tot een bijzondere beleving.

Inschrijven voor de wandeltocht van 15, 21 of 42 kilometer kan op de website van de Fjoertoer.

-- Advertentie --