Categorieën
Algemeen

Beste strandpaviljoen van Fryslân weer op Terschelling

Voor het tweede jaar op rij sleept Terschelling de prijs voor het beste strandpaviljoen van Fryslân binnen. ‘De Zeemeeuw’ in Noordwijk is gekozen als beste van Nederland.

Strand Nederland deelt ieder jaar prijzen uit voor het beste strandpaviljoen van Nederland, per provincie en voor het schoonste paviljoen van het land. Daarnaast wordt er ook een ‘zoet water paviljoen’ bekroond en is er een prijs voor het paviljoen dat het best beoordeeld wordt door Belgen en Duitsers. De prijzen worden verdeeld op basis van publieksstemmen, een mystery guest en een jury.

Vorig jaar won De Branding (Midsland aan Zee) de prijs voor beste paviljoen van Fryslân/de Wadden. Dit jaar is Heartbreak Hotel (Oosterend) met een gemiddelde van een 8 als beste uit de bus gekomen.

“Super sfeer, super bediening, lekker eten en in het seizoen live Rock& Roll band – prachtig uitzicht – Thematisch ingericht en de bediening draagt zelfs petticoat! – Eet en drink in Elvis style en geniet van zee en wind”, is het publieksoordeel over het paviljoen van Cedric Hartendorp.

“Prachtig gelegen en de uitstraling en identiteit is geweldig. Het Elvis concept is tot in detail doorgevoerd. Het geeft sfeer en de creativiteit zie je en voel je”, was het lovende commentaar van de mystery guest.

-- Advertentie --