Categorieën
Algemeen

Vlieland en Terschelling komen met gastenonderzoek

Vlieland en Terschelling beginnen samen met een doorlopend onderzoek onder gasten van de beide eilanden. De start is vandaag.

Volgens de gemeente Terschelling zijn de beide eilanden op zoek naar meer duidelijkheid over de bezoekers van de eilanden. Welk type gast bezocht het eiland, wat werd er tijdens het bezoek ondernomen, werd het bezoek gewaardeerd of zijn er zaken die gemist worden?

Het onderzoek vindt plaats middels een ‘welkom-thuis-mail’ van Rederij Doeksen met daarin het verzoek om een online vragenlijst van de gemeente in te vullen. Ook gasten in de haven ontvangen een dergelijke mail.

“Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen beide eilanden de effecten van het beleid beter beoordelen en de kwaliteit van het toeristisch product bewaken en verbeteren”, aldus de gemeente.

-- Advertentie --