Categorieën
Algemeen

TV-tip: Opium op Oerol

Het eerste weekend van Oerol is inmiddels een flink eind onderweg. Traditiegetrouw houdt dat ook in dat het televisieprogramma Opium op Oerol weer van start gaat.

Dit jaar is dat niet anders. Avrotros-presentator Cornald Maas is ook dit jaar weer afgereisd naar Terschelling om een week lang verslag te doen van het festival op NPO 2.

Net als voorgaande jaren zal iedere werkdag een andere bekende Nederlander aanschuiven bij Maas om zijn of haar ervaringen te delen. Dit jaar zullen dat de volgende BN’ers zijn:

  • Maandag: Matthijs van Nieuwkerk (Presentator De Wereld Draait Door)
  • Dinsdag: Victor Mids (Illusionist, presentator Mindf*ck)
  • Woensdag: Ellie Lust (politiewoordvoerder, deelnemer Wie is de Mol?)
  • Donderdag: Jan Smit (zanger)
  • Vrijdag: Dione de Graaff (Studio Sport)

Behalve de tv-persoonlijkheden, is er ook elke dag muziek in het programma. Er zijn live-optredens van onder anderen The Kik, Danny Vera en Yentl & De Boer. De hiphop-broers Dos Hermanos brengen iedere dag een ode aan Oerol.

De afleveringen van Opium op Oerol met Cornald Maas zijn iedere dag om kwart over zeven (19:15) of twintig over zeven (19:20) te zien op NPO 2.

Behalve op TV, is Opium er ook op de radio. Andrea van Pol presenteert van dinsdag tot en met donderdag live op NPO Radio 4, vanuit Café de Rustende Jager.

-- Advertentie --