Midsland Oosterburen

Geld voor toilet in Midsland

De gemeente Terschelling stelt een ton beschikbaar voor een openbaar toilet in Midsland. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Midsland heeft al jarenlang last van wildplassers in het zomerseizoen. De gemeente wil de overlast aanpakken door een openbaar toilet te realiseren in het centrum. Het toilet moet overdag in de grond kunnen zaken en ’s avonds omhoog komen.

Afgelopen zomerseizoen zette de gemeente een mobiele toiletwagen in op het terrein van de supermarkt, dat op dat moment braak lag. Inmiddels is die grond niet meer beschikbaar, maar volgens de Leeuwarder Courant wil de gemeente de mobiele toiletten ook komende zomer ergens in het centrum zetten.

Het is nog niet duidelijk op welke locatie het permanente toilet uiteindelijk moet komen.

Onderwerpen
 
-- Advertentie --