Categorieën
Algemeen

Oerol: Twitter en een blogger

Komende vrijdag, 11 juni, gaat het weer van start: Oerol. Met dit jaar ‘Zilte luchtspiegelingen’ als thema. Skylgenet heeft hier een paar mededelingen over, allereerst over een eventuele blogger.

Vorige week ontving Skylgenet een mail van een bezoeker, of het niet mogelijk was om meer dagelijks verslag van Oerol te doen op de site. Dat is natuurlijk een prima idee, alleen is er één probleem: zelf heb ik niet de mogelijkheid om naar Oerol af te reizen. Daarom is er vorige week via Twitter al een oproep gedaan, tot nu toe nog zonder succes.

Om het toch nog maar een keertje te proberen, hier nogmaals de vraag. Mocht er niemand gevonden kunnen worden, is dat natuurlijk ook geen probleem en gewoon pech.

Dus, gaat u zelf, of kent u iemand die naar Oerol gaat, die misschien interesse heeft in (dagelijks, of een aantal keer) een verslag van Oerol te doen hier op de site, geef dan hieronder een reactie of neem contact op voor verdere informatie.

Dan is er nog een tweede mededeling over Oerol, deze gaat over Twitter. Twitter is een steeds vaker gebruikt medium in Nederland. Voor Oerol heeft Skylgenet een speciale nieuwe pagina: Oerol op Twitter (u vindt hem ook onder Toerisme). Op deze pagina is het mogelijk om de meest recente Twitter-berichten over Oerol te vinden. Kan handig zijn toch?

Verder is het voor iedereen die er iets over kwijt wil, opmerkingen of ervaringen, mogelijk om dit te mailen naar , mocht hier behoefte aan zijn.

-- Advertentie --