Categorieën
Algemeen

Doeksen en vakbonden blijven in gesprek

FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en Rederij Doeksen hebben dinsdag opnieuw overleg gehad, maar zijn er nog steeds niet uit. Dat meldt FNV Bondgenoten vandaag.

De partijen hebben dinsdag overleg gehad over de voorwaarden waaronder nieuwe roosters gemaakt gaan worden. Echter is nog niet duidelijk hoe de dienstregeling van Doeksen er in de toekomst precies uit komt te zien, dus is het inplannen van medewerkers volgens het persbericht van de FNV nog niet mogelijk. Daarom kunnen nog niet alle facetten besproken worden.

Er is wel een resultaat bereikt, namelijk het werken van maximaal vijf dagen in een periode van zeven dagen. De rederij gaat nu een conceptrooster uitwerken, daarna worden de gesprekken hervat. De uitkomsten daarvan worden besproken met de vakbondleden, pas als die akkoord gaan wordt het ultimatum ingetrokken.

-- Advertentie --