Gemeente Terschelling

Burgemeester Visser komt niet meer terug

Jurrit Visser komt niet meer terug als burgemeester van Terschelling. Dat laat de gemeente weten.

Begin juni moest Visser zijn taken als burgemeester van het eiland neerleggen, nadat hij op vakantie in Turkije vijf ribben brak. Rob Bats kwam toen als waarnemend burgemeester naar het eiland, in eerste instantie tot Visser voldoende hersteld was om zijn werk weer op te pakken.

Vandaag laat de gemeente weten dat Visser in verband met zijn gezondheid de functie van burgemeester niet meer kan vervullen. Hij heeft zijn ontslag aangeboden aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en stopt officieel met ingang van 1 december 2013. Hij was sinds 16 december 2002 burgemeester op het eiland.

Of Rob Bats nu aanblijft als nieuwe burgemeester wordt niet duidelijk uit het bericht van de gemeente.

-- Advertentie --