Categorieën
Algemeen

Eindrapport Waddenveren door JBR

JBR Managment Consultants heeft amper twee weken geleden het eindrapport over de kwestie Waddenveren aan de Commissie Bootdiensten geleverd, maar er is nu alweer onenigheid over.

JBR was door de Commissie Bootdiensten aangesteld als onafhankelijk procesbegeleider, om te proberen een oplossing te vinden voor de onenigheid die ontstaan is over de bezuinigingsmaatregelen die Doeksen wil nemen.

Het volledige rapport is hieronder te lezen. Over een opmerkelijk feit in de rapportage is nu alweer onenigheid, zo blijkt uit de Harlinger Courant vandaag.

Uit het rapport blijkt dat de heren Van Zwol, voorzitter van Raad van Commissarissen van de EVT en Pol, adviseur van de EVT, de opmerkelijke uitspraak doen dat er volgens de EVT geen ruimte is voor twee rederijen in het vaargebied.

Erwin Rob van de EVT laat vandaag in de Harlinger weten te vinden dat er juist wél ruimte is voor twee rederijen. Hij zegt het een uit de lucht gegrepen uitspraak te vinden.

“Het is te beschamend voor woorden dat het sowieso al niet te weinig bedeelde bureau JBR uit Zeist, dat overigens ook met regelmaat van de klok wordt ingeschakeld door de gemeente Terschelling, namens de Commissie Bootdiensten als onafhankelijk procesbegeleider dit proces mocht begeleiden”, aldus Rob.

Lees het volledige rapport dat door de Harlinger Courant op de site werd aangeboden ook hieronder.

Waddenveren eindrapport JBR

-- Advertentie --