Categorieën
Algemeen

Aanleg klimbos Terschelling van start

Volgende week maandag start het bedrijf ‘De Jongens van Outdoor’ uit Appelscha met de aanleg van een klimbos op Terschelling. Sport Events Terschelling is de opdrachtgever.

In november 2013 werd bekend dat Terschelling voor een aantal projecten subsidie zou ontvangen van de Provincie Fryslân, onder de noemer Plattelânsprojekten. Eén van deze projecten was Klimdaris, een klimbos nabij het zwembad De Dôbe op West-Terschelling. Destijds werd niet bekend gemaakt hoe hoog deze subsidie was.

Sport Events Terschelling heeft De Jongens van Outdoor uit Appelscha inmiddels opdracht gegeven het park aan te leggen. In Appelscha heeft dat bedrijf al een eigen klimbos. Komende maandag wordt gestart met de aanleg op Terschelling.

Het klimbos zal bestaan uit verschillende hindernissen tussen en in de bomen en moet voor de voorjaarsvakantie klaar zijn.

-- Advertentie --