de Terschellinger

‘De Terschellinger’ voortaan groter en met kleur

Weekblad ‘De Terschellinger’, het bekende krantje dat wekelijks op Terschelling verschijnt, wordt voortaan groter.

2015 staat in het teken van vernieuwing bij drukkerij de Eiland-Pers, de uitgevers van het blad. Zo werden vorige maand de computers en software van het bedrijf al vernieuwd.

Deze week werd een hele belangrijke stap gezet voor de toekomst van het blad. De ‘Heildelberg GTO’ pers, die de krant jarenlang trouw in zwart wit en het bekende kleine formaat drukte, wordt vervangen.

Hiervoor in de plaats laat Eiland-Pers printers van Konica Minolta plaatsen. Deze bieden de mogelijkheid de omslag en andere pagina’s van de Terschellinger voortaan in kleur te printen. Ook wordt de krant voortaan gedrukt op A4-formaat.