Categorieën
Algemeen

Geen treinen tijdens druk Rock & Roll weekend

Op zaterdag 5 en zondag 6 september rijden er geen treinen naar Harlingen-Haven, heeft vervoerder Arriva laten weten.

Vanwege werkzaamheden aan de vernieuwde N31 door Harlingen, wordt het spoor dat weekend opgebroken. Er rijden dan ook geen treinen tussen Leeuwarden en Harlingen-Haven. Dat komt slecht uit, want het is één van de drukste weekenden op de Wadden in deze tijd van het jaar.

In het weekend van 4 tot en met 6 september wordt op Terschelling namelijk het jaarlijkse Rock & Roll weekend gehouden in Midsland. Tevens wordt op Vlieland het inmiddels bekende Into The Great Wide Open festival gehouden.

Arriva zet in het weekend vervangende bussen in op het traject Leeuwarden – Harlingen-Haven. De dienstregeling vind je onderstaand.

Busdienstregeling Leeuwarden – Harlingen

Nieuwsheader: © Roel Hemkes, Flickr.com

-- Advertentie --