Categorieën
Algemeen

Gevonden voorwerpen Doeksen leveren €5000 op voor goed doel

Rederij Doeksen heeft €5.000 opgehaald voor een goed doel door gevonden voorwerpen te veilen. De rederij houdt een dergelijke veiling ieder jaar.

Het bedrag is vandaag door managementteamlid Anny Idzinga overhandigd aan Stichting Thuishaven Terschelling. Anny Idzinga: “Deze stichting maakt zich sterk voor dagopvang, scholing en activiteiten voor kinderen met een beperking, die woonachtig zijn op Terschelling. Een prachtig initiatief, dat wij van harte steunen.” Het is niet de eerste schenking van de rederij aan de Stichting, in 2010 ontvingen ze € 2.000.

De meeste voorwerpen die worden achtergelaten op de schepen en terreinen van Doeksen kunnen worden terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Spullen die niet worden opgehaald, krijgen een goede bestemming. Zo gaan kleding en andere gebruiksartikelen naar de Stichting Dorcas en gaan slaapzakken naar de daklozenopvang in Amsterdam. Waardevolle voorwerpen als radio’s, smartphones en laptops worden geveild onder eigen personeel. De opbrengst daarvan gaat altijd naar een goed doel.

-- Advertentie --