Hessel-Doeksenfeest

Kaartverkoop Hessel & Tess op Terschelling van start

De kaartverkoop voor het concert van Hessel & Tess in de Ziggo Dome is vandaag van start gegaan. Althans: als je op Terschelling bent.

Eind juli werd bekend dat Hessel, de beroemde zanger van de Groene Weide en zijn dochter Tess een concert gaan geven in de Ziggo Dome. Op 4 februari 2017 betreden zij het podium van de concerthal in Amsterdam. De voorverkoop begint deze week.

Voor de mensen die op Terschelling wonen of zijn, begint de kaartverkoop vandaag zelfs al: Hessel & Tess verkopen vanaf vanmiddag 12:00 uur al kaarten in hun eigen Groene Weide in Hoorn. Vrijdag om 10:00 uur gaat de voorverkoop echt los, dan zijn de kaarten voor €34 of €39 te krijgen via Ticketmaster. Het concert wordt georganiseerd door Mojo Concerts.

Fans die naar de Ziggo Dome afreizen kunnen rekenen op een mooi programma, liet het duo eerder weten. “We hebben al afspraken met vakjongens die normaal spelen met Marco Borsato, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis.” Ze spelen tijdens het concert zowel eigen nummers als bekende covers. “Het middenblok van het programma is helemaal gericht op Terschelling, want voor veel mensen vertegenwoordigen Tess en ik toch het Terschellinggevoel”, zei Hessel eerder.

Tess waarschuwt mensen op Twitter vandaag al voor oplichting. Er zijn mensen die kaarten opkopen en voor een veel hoger tarief verkopen op andere sites. De officiële kaartverkoop gaat enkel via de Groene Weide en Ticketmaster.