Categorieën
Algemeen

Inschrijving Fjoertoer start maandagmorgen

De inschrijving voor de komende editie van de Fjoertoer op Terschelling begint komende maandag. Dit keer niet om middernacht, maar om 09:00 ’s ochtends.

Op 2 april 2016 wordt de negende editie van de Fjoertoer georganiseerd. De tocht is er tegenwoordig in drie varianten: één van 42 kilometer, één van 21 kilometer en één van 15 kilometer.

De wandelaars wandelen tijdens de tocht over het strand, door de duinen en bossen en komen onderweg ware kunstwerken van vuur en licht tegen. Dit maakt het lopen van de Fjoertoer tot een bijzondere beleving.

Deelname kost dit jaar €24,50 en in het bestelproces is dit jaar voor het eerst een mogelijkheid om tegelijkertijd een donatie te doen aan een goed doel. Dit jaar zal dat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zijn.

De inschrijving start aankomende maandag, 30 november, om 09:00 uur in de ochtend. Inschrijven kan via de website van de Fjoertoer of via de website inschrijven.nl.

Twee jaar geleden werd er een nieuwe manier van inschrijven geïntroduceerd, nadat in 2012 alle 3200 kaarten binnen een kwartier uitverkocht waren. Ook werd het deelnemerslimiet toen verhoogd naar 4000. Dat had effect, want de tocht was de afgelopen jaren aanzienlijk minder snel uitverkocht.

-- Advertentie --