Duinen

TV Gemist: BinnensteBuiten op Terschelling

Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten speelde zich vandaag deels af op Terschelling. Eilander boswachter Joeri Lamers nam de kijkers mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes.

“In het nieuwe KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken”, omschrijft de omroep het programma. “BinnensteBuiten biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin.”

Vandaag bracht boswachter Marieke een bezoekje aan Terschelling. Hier werd zij door haar collega Joeri getrakteerd op een rondleiding langs de mooiste plekjes van het eiland.

Het fragment met Marieke en Joeri, zo’n 7 minuten lang, is hier terug te kijken. De volledige aflevering (25 minuten), is hier terug te vinden. Volgende week komen Marieke en Joeri nogmaals in het programma, dan bezoeken zij de Boschplaat.

Update 4 februari

Vandaag is de tweede aflevering over Terschelling. Boswachters Marieke en Joeri brengen dan een bezoek aan de Boschplaat. Donderdagavond 4 februari, 18:50 op NPO 2. Naderhand zal de aflevering hier terug te zien zijn.

Onderwerpen
 
-- Advertentie --