Categorieën
Algemeen

63-jarige man vermist op Terschelling – update

Sinds gistermiddag wordt een 63-jarige man vermist op Terschelling. Vanochtend is opnieuw een zoekactie naar de man gestart.

Het gaat om de 63-jarige Agathus Kok, roepnaam Tom. Zijn lengte is 1,75 meter, hij heeft halflang grijs haar, een baardje, een ronde bril en draagt een beige/bruine jas met een blauwe trui.

Gistermiddag zijn er twee Burgernetmeldingen gedaan en is er gezocht door hulpverleners en vrijwilligers, die niets aantroffen. Vanmorgen is er opnieuw een zoekactie op touw gezet.

De man is, zo meldt een derde Burgernetmelding vanmorgen, donderdag nog gezien op de Longway richting West aan Zee.

Tips betreffende de vermissing? Bel 112.

Update 11-12 12:00

Zaterdag is er met man en macht gezocht op het eiland, maar Tom Kok is helaas niet aangetroffen. Vandaag wordt er opnieuw gezocht, ditmaal ook met inzet van de politiehelikopter. Ook worden er hondenteams ingezet.

Tom Kok

Update 14-12 10:00

In de afgelopen dagen is er op het eiland doorgezocht naar de heer Kok, maar hij is niet aangetroffen. Een betrokkene laat op Facebook weten dat de man wel gezien zou zijn, maar zich schuilhoudt. Het natrekken van deze meldingen leverde tot nu toe echter ook niets op. In het bericht wordt verder gevraagd alert te blijven en 112 te bellen zodra de man gezien wordt, maar voorlopig geen grote zoekacties meer te ondernemen.

-- Advertentie --