Hessel-Doeksenfeest

Hessel & Tess nodigen Typhoon uit in Ziggo Dome

Hessel & Tess hebben twee bekende Nederlandse artiesten uitgenodigd om te komen tijdens het concert in de Ziggo Dome op 4 februari. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Het gaat om Typhoon en Gerson Main. De twee zijn bekenden van Hessel & Tess, want beide artiesten namen (deels) een album op in de studio op Terschelling. Typhoon trad ook al eens tijdens Oerol op. Voor het concert op 4 februari zijn nog steeds kaarten te koop, maar de verkoop valt tot nu toe niet tegen. Voor eilanders vaart er ’s nachts na het concert nog een veerboot terug naar het eiland, inclusief feest op het autodek.

Voor zanger Hessel wordt het niet zijn eerste grote concert aan de wal. Eerder hield hij al grote concerten in Thialf, de Heineken Music Hall en Ahoy. Voor het concert zijn de repetities inmiddels al begonnen, schrijft het duo op Facebook.

Onderwerpen
 , ,
-- Advertentie --