Uitreiking VVV-gids

VVV komt met nieuwe toeristische gids

De VVV heeft afgelopen week het eerste exemplaar van een nieuwe toeristische gids uitgereikt aan burgemeester Wassink.

“Bestemming Terschelling”, zoals de nieuwe gids genoemd is, vervangt het magazine “Proef” als bijlage van De Sjouw. De gids geeft informatie over de eilanders ondernemers en evenementen en moet toeristen “verleiden het eiland te gaan ontdekken”.

“De versterking van de redactie met Annet van Essen is waardevol en heeft vernieuwende teksten opgeleverd. De gids heeft een handzaam formaat zodat het boekje makkelijk mee te nemen is. Door de uitstraling en inhoud is het echt een boekje om te bewaren en thuis nog eens in te kijken”, stelt Roelan Schroor van VVV Terschelling.

“Bestemming Terschelling” wordt gratis verstrekt door de VVV en is ook in internationale versies beschikbaar.

Onderwerpen
 
-- Advertentie --