Steve Hall

Wie is Steve Hall? (Who is Steve Hall?)

“Wie brengt ons in contact met de familie van Steve Hall?”, dat is de vraag die Strandpaviljoen De Branding vandaag op Twitter stelde.

Uitbater van het paviljoen, Guus, vond vandaag op het strand een stuk hout met daarop een Engelstalige gedenkplaat voor Steve Hall. “R.I.P. Steve Hall, 4-6-1966 – 20-10-2011. Rides on forever in our hearts and minds”.

De Branding is op zoek naar familieleden van deze persoon, om de gedenkplaat eventueel terug te kunnen geven. Ideeën en tips zijn welkom.

English: A memorial plaque for Steve Hall was found on the beach of the Dutch island Terschelling today. The finders want to come into contact with relatives to return the plaque. Do you recognize the memorial and know who it is? Or do you know somebody who could help? Tips are welcome!

Onderwerpen
 
-- Advertentie --