Nissan Leaf

Autodeelservice maakt doorstart

De autodeelservice Wattcar krijgt een tweede kans op Terschelling, met Martin en Marc Boekeloo als eigenaren.

Een deel van het wagenpark van Wattcar komt daarmee onder de paraplu van Fietsenopterschelling.nl, beter bekend als Haantjes Rijwielverhuur, en Eilandauto.nl.

“In eerste instantie zal gestart worden met een beperkt aantal van 10 a 15 auto’s. Groei is afhankelijk van het gebruik en de populariteit van de dienst”, aldus Boekeloo. Wattcar trok eerder dit jaar de stekker uit de deelservice, omdat deze niet aansloeg bij toeristen. De verhuur aan eilanders zelf leverde niet voldoende op.

Door de dienst te combineren met de bestaande verhuurorganisatie en de verhuur van fietsen, scooters en benzineauto’s hopen de nieuwe eigenaren de dienst wel rendabel te krijgen.

“Uiteraard gaan we het bestaande model en de gebruikte software onder de loep nemen en verbeteren waar nodig. De ontwikkelingen gaan snel. We blijven ons richten op zowel gebruik door de eilander, de zakelijke bezoeker als de toerist”. Vanaf april moeten de auto’s weer beschikbaar zijn.

-- Advertentie --