Categorieën
Algemeen

Onderzoek naar woningen Hoorn

De gemeente Terschelling gaat onderzoek doen naar de status van enkele woningen in Hoorn, zo schrijft de Harlinger Courant.

Het gaat om woningen die ooit gebouwd zijn als schuur, maar tegenwoordig in gebruik zijn als woonhuis. De gemeente is bezig met het bestemmingsplan van Hoorn en bij deze werkzaamheden is er dus twijfel ontstaan over de huizen. Ook enkele huizen aan de Dorreveldweg in Midsland Noord worden onderzocht.

Burgemeester Rob Bats van Terschelling gaat het onderzoek zelf leiden. Ook omdat één van de huizen bewoond wordt door wethouder Jort Spanjer. Een second opinion wordt vervolgens gedaan door een onafhankelijk bureau. Onder de bewoners heeft deze zaak in het verleden al tot veel onrust en discussie geleid. Bats hoopt daar nu duidelijkheid in te krijgen.

-- Advertentie --

Reacties zijn gesloten.