Categorieën
Algemeen

Personeel EVT schrijft brief aan Kamer

Het personeel van de Eigen Veerdienst Terschelling (EVT) heeft een brief geschreven aan de Tweede Kamer, meldt Omrop Fryslân vanmiddag.

Volgens de Omrop is er namens al het personeel van de EVT een brief naar de Tweede Kamer gestuurd. In de brief wordt opgeroepen rekening te houden met de veertig medewerkers van de EVT. Volgens de werknemers is er meer dan genoeg ruimte voor twee rederijen en worden zij nu de dupe van de situatie.

Morgen is er in de Tweede Kamer een debat over de kwestie Waddenveren en het besluit van staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu om de EVT vanaf februari aanstaande de toegang tot de aanlegbruggen te ontzeggen. Vorige week werd een reeks documenten gepubliceerd als voorbereiding op dit debat. Het debat en de uitkomst daarvan zal morgen hier te volgen zijn.

-- Advertentie --