Categorieën
Algemeen

Weer een nieuwe webcam: de Dellewalbaai

Met gepaste trots voegt Skylgenet.nl vandaag weer een nieuwe livecamera toe aan het webcamportfolio, met zicht over de Dellewalbaai. Daarmee komt het totaal nu op drie exemplaren.

Vorige maand werden er twee nieuwe livestreams aan de website toegevoegd. Na een maand kan gerust gesteld worden: een succes. De twee camera’s op het strand van Midsland aan Zee kunnen rekenen op een grote groep dagelijkse kijkers. Zowel bij Strandpaviljoen De Branding als in de Skylgenet-mailbox komen veel positieve reacties binnen, dank daarvoor.

Vanaf vandaag is er een nieuwe livestream aanwezig op de pagina, wat het totaal op drie exemplaren zet. De nieuwe camera hangt bij het StayOkay Hostel op West-Terschelling, waarvoor dank. De camera biedt uitzicht op een typisch Terschellinger vergezicht: De Dellewalbaai met op de achtergrond de haven van West-Terschelling en natuurlijk de Brandaris. Vaste kijkers van het programma van Cornald Maas, ‘Opium op Oerol’, zullen het plaatje herkennen als de achtergrond van het TV-programma.

Met het realiseren van deze nieuwe camera geeft Skylgenet.nl verdere invulling aan het streven eilanders, oud-eilanders, trouwe en nieuwe ‘badgasten’ op ieder gewenst moment op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en te laten genieten van het altijd mooie Terschelling.

Neem snel een kijkje en geniet: Webcams op Terschelling

-- Advertentie --