Categorieën
Algemeen

Nationale Reddingbootdag 2014

Ieder jaar houdt de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM, een open dag. De Nationale Reddingbootdag. Ook de twee KNRM-stations op Terschelling deden vandaag weer mee.

Op de jaarlijkse Reddingbootdag stelt de KNRM geïnteresseerden tussen 10:00 en 16:00 in staat om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de redders. Donateurs van de KNRM, door de reddingmaatschappij “Redders aan de wal” genoemd, mogen zelfs meevaren op de verschillende reddingboten.

Ook op Terschelling deden de twee reddingstations, West-Terschelling en Paal 8, dit jaar weer mee aan de Reddingbootdag. Op de Arie Visser voeren in totaal 678 passagiers mee en er werden 82 nieuwe Redders aan de wal ingeschreven. Op Twitter en Facebook verschenen weer talloze mooie plaatjes:

-- Advertentie --