Categorieën
Algemeen

Oerol komt met eigen app

Oerol heeft vanaf deze week een eigen applicatie voor Android en iPhone. Met ‘Oerol Festival 2014′ heeft de smartphonebezitter alle benodigde informatie voor het festival op zak.

Wie de app opstart, ziet een beginscherm met vijf knoppen. De eerste knop geeft een overzicht van het laatste festivalnieuws van de website van Oerol. Daarnaast zijn er pagina’s met het volledige festivalprogramma, verdeeld in de categorieën Theater, Expeditie en Muziek. Het is mogelijk om opmerkingen en foto’s te koppelen aan een bepaalde voorstelling. Ook is er een ‘Ik ga’ knop.

Naast het nieuws en het programma, zijn de locaties van het festival ook verwerkt in de app. Er is zowel een overzichtelijke lijst, als een kaart met daarop de locaties aangegeven. De app heeft ook een eigen camerafunctie, waarbij er een Oerol-schil over de foto gelegd wordt. Er is keuze uit vijf teksten, te weten “Verwondersbui”, “Prikkelwind”, “Lachwadden”, “Feestgetij”, “Gelukslucht” en “My Favourite Place”.

Als laatste zijn alle Oerol-dagkranten verwerkt in de app. Er is een mogelijkheid om alle inhoud vooraf te downloaden, zodat de app zonder internet te gebruiken is.

Downloaden voor Android;
Downloaden voor iPhone

-- Advertentie --