Categorieën
Algemeen

Drie bekeuringen en vernielde auto

De politie heeft de afgelopen nacht op Terschelling voor een 20-jarige inwoner van Harlingen drie bekeuringen uitgeschreven. De Harlinger gedroeg zich vervelend in horecagelegenheden waarna hij hier werd verwijderd. Eenmaal op straat wist de man zich opnieuw niet te beheersen.

Op een gegeven moment zagen de agenten dat de man zijn natuurlijke behoefte deed tegen een gevel van een woning en gaven hem daarvoor proces-verbaal. Omdat de beschonken man overlast bleef veroorzaken kreeg hij nogmaals een bekeuring voor het verstoren van openbare orde. Niet veel later moest de man opnieuw plassen en deed dit wederom op de openbare weg. Ook hiervoor werd een bekeuring uitgeschreven.

Verder heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een 16-jarige inwoner van Breukelen aangehouden voor vernieling van een auto.

Getuigen zagen dat de man een auto vernielde, die geparkeerd stond in de Burgemeester Reedekerstraat, en belden direct via 1-1-2 de politie. Deze wist de verdachte even later aan te houden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

-- Advertentie --