Categorieën
Algemeen

Midsland zit zonder geld

Midsland zit zonder contant geld. Althans: de pinautomaat van Rabobank in het dorp is leeg. En dat blijft de hele week zo, meldt de Leeuwarder Courant.

De geldmachine van de Rabobank in Midsland had maandagmiddag bijgevuld moeten worden, maar de geldwagen moest onverrichter zake weer retour op de boot. Volgens de Rabobank kon de machine niet bijgevuld worden vanwege een storing.

Als gevolg van deze storing is de pinautomaat, die in het hoogseizoen flink bezocht wordt, in de loop van de week langzaam leeggelopen.

Directeur van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland Elly van ’t Hof laat aan de Leeuwarder Courant weten dat de pinautomaat tot zeker vrijdag leeg blijft. Pas dan is er plek voor de geldwagen op de boot, stelt Van ’t Hof.

-- Advertentie --