Categorieën
Algemeen

Wildplasser verzet zich bij aanhouding

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige bewoner van Terschelling aangehouden.

Agenten zagen de man staan wildplassen aan ’t Achterom in Midsland. Toen zij de man wilden aanspreken, negeerde hij de agenten. Toen de man uiteindelijk toch het gesprek wilde aangaan uitte hij direct beledigende woorden. Ook hier werd hij op aangesproken, maar hij bleef de agenten uitschelden. Uiteindelijk werd de man aangehouden.

Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Tijdens zijn fouillering uitte hij ook nog diverse bedreigingen. De man is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op voor wildplassen, belediging, bedreiging en verzet. Hij kon zondagochtend met een dagvaarding op zak het politiebureau verlaten.

-- Advertentie --