Categorieën
Algemeen

Terschellinger Filmdagen lanceert nieuwe website

De organisatie van de Terschellinger Filmdagen heeft vanavond een nieuwe website gelanceerd. De 6de editie van de filmdagen wordt gehouden van vrijdag 14 t/m 16 november aanstaande.

De Terschellinger Filmdagen biedt een gevarieerd programma aan films en specials op bijzondere locaties op het eiland. “Film kijken wordt een hele belevenis”, aldus de organisatie.

De Gouden Sil is ook een vast onderdeel van de Filmdagen. Leerlingen van het VMBO van het Schylger Jouw gaan in groepen aan de slag om in relatief korte tijd een kleine film te maken. Op het Gala van de Gouden Sil worden er vervolgens prijzen toegekend.

“Onze nieuwe webstite is gelanceerd! En we zijn er trots op. Hier onthullen we de komende weken films, filmspecials en ander Terschellinger Filmdagen-nieuws”, meldt de organisatie. De website is ontworpen door Brent Kok van Studio Eke van Mansvelt en hier te bezoeken.

-- Advertentie --