Categorieën
Algemeen

Serious Request Terschelling haalt ruim €21.000 op

Serious Request Terschelling heeft vanmiddag de opbrengst van de acties op het eiland naar het Glazen Huis in Haarlem gebracht. Het is maar liefst ruim 21.000 euro geworden, maar de acties lopen nog.

Op Terschelling zijn de afgelopen dagen verschillende acties bedacht voor het goede doel van NPO 3FM Serious Request en het Rode Kruis, “Hands off our Girls”. Zo was er afgelopen weekend een drukbezocht Glazen Huis op het eiland, waar ook nog eens een livestream beschikbaar was.

Bij het Glazen Huis op Terschelling werden natuurlijk plaatjes gedraaid voor geld, maar ook werden er oliebollen verkocht, chocolademelk verkocht en een jeugdsponsorloop georganiseerd. Verder kon er via Marktplaats geboden worden op vele eilander producten en arrangementen, die vervolgens op zondagavond nogmaals onder de hamer gingen in de Braskoer.

Verspreid over het eiland waren er collectebussen en andere acties, zo bakte het Raadhuis bijvoorbeeld taarten voor Serious Request.

Vandaag brachten de initiatiefnemers het opgehaalde geld naar het NPO 3FM Glazen Huis in Haarlem. De ’tussenstand’ is dus ruim €21.000, maar er lopen nog steeds acties op het eiland. Vorig jaar werd €22.193,57 opbracht.

-- Advertentie --