Vlag Terschelling

TV-tip: Bed&Breakfast op Terschelling

In het programma ‘Bed&Breakfast’ van Omroep Max gaan de eigenaren van drie verschillende B&B’s een nachtje op bezoek bij elkaar.

Tijdens deze bezoeken beoordelen de eigenaren elkaars stulpje. Aan het eind van het bezoek mogen de gasten zelf bepalen of ze de vraagprijs voor de kamer betalen, minder dan dat betalen of een bonus geven. Aan het einde van de uitzending wordt een winnaar gekozen.

Vanavond komt één van de stellen van Terschelling: Flang Cupido en Willemijn Steentjes van De Postoari in Hoorn.

Flang richtte eerder strandpaviljoen Heartbreak Hotel op in Oosterend, waar hij twintig jaar werkte. Daarnaast is hij drievoudig wereldkampioen snert koken. Willemijn komt uit Soest, werkte vanaf 2004 voor Oerol en verhuisde in 2009 naar het eiland. Meer over het stel lees je op hun website.

Vanavond zijn Flang en Willemijn één van de deelnemende stellen in Bed&Breakfast van Omroep Max. Naast de eilanders, gaat de uitzending over vader en dochter Kees en Willeke en Francine en Pieter uit Overijssel.

Bed&Breakfast Terschelling en Overijssel – 21:30 – NPO 1.