Categorieën
Algemeen

Soap over jongeren op Terschelling

De website Friesland Actueel gaat een online realitysoap maken over jongeren op Terschelling, meldt de nieuwssite deze week.

In de zomermaanden trekt Terschelling met de speciale campings als Appelhof en Terpstra grote hoeveelheden jongeren aan. “Gezellige campings, chillen op het strand, een uurtje volleyballen, lekker eten en heerlijk uitgaan in de gezellige kroegjes die het eiland rijk is; op Terschelling is genoeg vermaak”, aldus Friesland Actueel.

In samenwerking met Camping Tersptra, Mooi Weer Terschelling en de Braskoer gaat de site in het komende hoofdseizoen een aantal jongeren volgen tijdens hun vakantie op Terschelling. Ze willen laten zien wat de jongeren zoal meemaken en waarom Terschelling voor hun the place to be is.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de opnames starten en wanneer de eerste afleveringen klaar zijn.

-- Advertentie --