Categorieën
Algemeen

Asfalteringswerkzaamheden Midsland en Formerum

Vanaf vandaag wordt er op verschillende plaatsen op Terschelling aan de weg gewerkt. De werkzaamheden moeten voor het begin van de zomervakantie afgerond zijn.

Het betreft ditmaal de Heereweg in Midsland, van Café Onder de Pannen tot aan de strandovergang Midsland aan Zee en het laatste deel van de Badweg naar de strandovergang van Formerum. Het grootste deel van die Badweg werd al eerder vervangen.

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 26 juni vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats, waarbij de wegen alleen in de avonduren (tijdelijk) afgesloten zijn. Overdag zijn er geen stremmingen.

Volgende week, van 29 juni tot en met 3 juli, zijn delen van de Heereweg afgesloten. Midsland aan Zee is daarbij ten alle tijden bereikbaar via West aan Zee. De bereikbaarheid van Midsland Noord is beperkt en waar nodig worden omleidingsroutes aangegeven.

Van 6 tot en met 10 juli wordt er gewerkt aan het laatste deel van de Badweg naar de strandovergang van Formerum, waar een rotonde wordt aangelegd. Dit is onderdeel van de nieuwe inrichting van strandovergangen op het eiland.

Naast bovenstaande grote werkzaamheden worden de wegen op het eiland hier en daar voorzien van nieuwe slijtagelagen. De gemeente roept op de snelheid daarop aan te passen.

Nieuwsheader: © Lali Masriera, Flickr.com

-- Advertentie --