Categorieën
Algemeen

Gasten Opium op Oerol 2015

Net als in de voorgaande jaren is ook het AVROTROS-programma Opium weer van de partij om verslag te doen van Oerol op Terschelling.

Nog een kleine week wachten voor Oerol weer losbarst. Van komende vrijdag 12 juni tot en met zondag 21 juni staat Terschelling weer volledig in het teken van het cultuurfestival.

Cornald Maas doet met zijn team van de AVROTROS ieder jaar verslag van het festival in Opium op Oerol. Een vast onderdeel daarvan zijn de ‘walgasten’, enkele bekende Nederlanders die een voorstelling naar keuze bezoeken en hun ervaringen delen met de kijker.

Tijdens aankomende editie zal Maas de volgende gasten ontvangen: reisprogrammamaker Floortje Dessing, presentatrice Irene Moors, presentatrice en journaliste Antoinette Hertsenberg, komiek André van Duin en Journaal-presentatrice Astrid Kersseboom.

Opium op Oerol is er van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni om 19:25 op NPO2.

-- Advertentie --