Categorieën
Algemeen

Record voorverkoop Oerol

Oerol heeft dit jaar in de voorverkoop een recordaantal kaarten verkocht. Dat schrijft de Leeuwarder Courant.

Afgelopen vrijdag stond de teller volgens de krant al op 56.367 verkochte kaarten, bijna 10.000 meer dan vorig jaar. In totaal zijn er 100.000 kaarten beschikbaar voor het festival, die deels in de voorverkoop en deels op locatie verkocht worden.

Tegen de Leeuwarder Courant zegt Oerol-woordvoerster Ria Laanstra niet precies te weten waarom de voorverkoop dit jaar zo’n succes was.

“Het is wel zo dat we dit jaar heel veel aan promotie hebben gedaan, van filmpjes die op treinstations te zien waren tot de social media. En we werken samen met organisaties als de CJP, Kunstbende en Cinefiel. Het heeft blijkbaar resultaat gehad, en we zijn er heel blij mee.”

-- Advertentie --