Categorieën
Algemeen

Nieuw bestuur voor VVV Terschelling

Gisteravond is tijdens de jaarlijkse donateursvergadering van de VVV Terschelling een nieuw bestuur gekozen. De toeristenorganisatie hoop met een nieuw beleid en een nieuw bestuur weer een tijdje mee te kunnen.

Als nieuwe voorzitter werd gisteravond Jurgen Gross gekozen. Aftredend voorzitter Regina Orsel blijft nog wel deel uitmaken van het nieuwe bestuur, net als Albert Wiegman en Bianca Jongsma. Daarnaast zijn Annemieke van Brummelen-van Dam van Rederij Doeksen, Marelie van Rongen van Oerol en Heleen Kerkhof van de gemeente Leeuwarden toegevoegd aan het bestuur.

“Met een nieuwe organisatiestructuur, waarin Sales en Marketing een prominente plek hebben en een vernieuwd bestuur, zijn we klaar voor de toekomst. In onze nieuwe samenstelling hebben we nu een mooie mix van kennis, ervaring en deskundigheid in huis”, stelt Gross.

De VVV trekt de komende jaren de regie over de marketing en promotie van Terschelling weer naar zich toe. Dit doet de organisatie in samenspraak met onder andere ondernemers op het eiland.

-- Advertentie --