Gemeentehuis Terschelling

Nieuwe website gemeente Terschelling

De gemeente Terschelling heeft sinds vandaag een nieuwe, frisse website. De site is een samenwerking tussen alle Friese Waddeneilanden.

Samen met Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog is er gewerkt aan een nieuwe website met éénzelfde systeem om deze te beheren. De Friese Waddeneilanden hebben een samenwerkingsverband om bijvoorbeeld in het geval van deze websites de kosten te drukken door samen op te trekken.

Volgens de gemeenten zelf “staat de vraag van de klant centraal” op de nieuwe website. “De diensten van de gemeente waar de klant het meest naar vraagt, staan prominent op de homepage. De gemeenten richten zich hierbij vooral op de onderwerpen waarvoor de meerderheid van de klanten de website bezoekt”.

Onderwerpen
 
-- Advertentie --