Categorieën
Algemeen

TV-tip: Opium op Oerol 2016

Dit weekend is, zoals inmiddels bekend, de 35ste editie van Oerol losgebarsten op Terschelling. Net als afgelopen jaren is ook AVROTROS dit keer weer aanwezig op het eiland.

Met zijn programma Opium op Oerol doet presentator Cornald Maas al jaren dagelijks verslag van het festival op Terschelling. Dit jaar is dat niet anders en is hij van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni elke avond live op NPO2.

In de uitzendingen zien we beelden van Oerol en de verschillende voorstellingen, komen theatermakers en muzikanten aan het woord, maar op uitnodiging van AVROTROS bezoeken ook bekende Nederlanders wat voorstellingen, waarover zij in de uitzending komen vertellen.

Deze editie van Oerol komen de volgende gasten hun verhaal houden bij presentator Maas:

Maandag: Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan en politiek analist Ferry Mingelen. Muziek is er van Nynke Laverman.

Dinsdag: Theatermaker, presentator en artiest Paul de Leeuw en opnieuw politiek analist Ferry Mingelen. Gerson Main verzorgt de muziek.

Woensdag: Maike Meijer en Margôt Ros, bekend bij het grote publiek als actrices in Toren C. Een muzikale bijdrage komt van DeWolff.

Donderdag: 3FM-DJ Annemieke Schollaardt is te gast, de muziek komt van Rob Dekay.

Vrijdag: NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Rapper Fresku zorgt voor muziek.

Naast bovengenoemde gasten verzorgen acteur en schrijver Lykele Muus en singer-songwriter Marcel Harteveld iedere dag een ‘Ode aan Oerol’.

Opium op Oerol wordt van 13 tot en met 17 juni iedere avond om 19:45 uitgezonden op NPO2.

-- Advertentie --