Categorieën
Algemeen

Penta Architecten mag ontwerp B&Y-terrein uitwerken

Projectontwikkelaar Segesta uit Alkmaar laat Penta Architecten uit Harlingen een definitief ontwerp voor het B&Y-terrein op Terschelling maken.

Een aantal weken terug werden drie verschillende ontwerpen voor nieuwbouw op het terrein aan de Terschellinger bevolking getoond. De voorkeur van de meeste mensen ging uit naar het ontwerp van Penta, zo bleek ook op de Facebookpagina van Skylgenet.

Het architectenbureau uit Harlingen heeft van de projectontwikkelaar nu de opdracht gekregen het ontwerp verder uit te werken. Op 1 juni aanstaande wordt het verbeterde ontwerp gepresenteerd in Grandcafé Het Raadhuis. De opmerkingen die bij de eerdere bijeenkomst zijn gemaakt zijn in dat ontwerp al meegenomen.

De bijeenkomst start om 19:30. Jan-Otto Schilstra van Penta Architecten zal om 19:45 een presentatie geven.

Onderstaand het ontwerp zoals deze eerder deze maand gepresenteerd is.

-- Advertentie --