Categorieën
Algemeen

19 keer raak bij drugscontrole Harlingen

In de terminal van de veerdiensten in Harlingen heeft de politie vrijdag drugscontroles gehouden, waarbij alle jongeren op weg naar Terschelling of Vlieland gecontroleerd zijn. 19 jongeren werden betrapt op het bezit van drugs of drank.

De politie meldt dat 9 minderjarigen in het bezit waren van softdrugs. Twee andere minderjarigen ontvingen een bekeuring voor het bezitten van diverse flessen sterke drank. Eén minderjarige kon geen geldig legitimatiebewijs tonen aan de agenten. De jongste verdachte was volgens de politie 15 jaar oud.

Naast de minderjarigen, heeft de politie tijdens de controle ook zes meerderjarigen betrapt op het bezit van softdrugs. Eén meerderjarig persoon was in het bezit van 2 gram harddrugs. Alle drugs zijn in beslag genomen door de politie en de jongeren kregen een geldboete die ter plekke betaald moest worden.

-- Advertentie --