Categorieën
Algemeen

Jongetje gewond na aanrijding met taxi

Een 6-jarig jongetje uit Ermelo raakte maandagmiddag in Formerum gewond toen hij werd aangereden door een taxi. Het slachtoffer werd met een boot vanaf Terschelling naar Harlingen gebracht. Vanuit daar ging hij met een ambulance naar ziekenhuis MCL in Leeuwarden.

Het jongetje zat samen met zijn ouders in een lijndienstbus. Ze stapten in Formerum uit, waarna het jongetje voor de bus langs liep en de weg overstak. Op dat moment naderde net een taxi. De chauffeur kon ondanks krachtig remmen niet meer voorkomen dat hij de 6-jarige raakte.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd door het personeel van de ambulance en de traumahelikopter. Vervolgens ging hij met de boot naar de vaste wal voor behandeling in het ziekenhuis.

-- Advertentie --